products

Ημι τελειωμένη σκόνη Deoxyabutin πρώτων υλών για τη λεύκανση

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Dieckmann
Πιστοποίηση: ISO 9001; FDA; SGS
Αριθμό μοντέλου: Deoxyabutin
Ποσότητα παραγγελίας min: 1Kg
Τιμή: send us email for the best quotation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg/drum
Χρόνος παράδοσης: 10 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 200Kg/month
Λεπτομερής ενημέρωση
όνομα: Deoxyabutin Συνώνυμο: 4 ((tetrahydro-2H-pyran-2) oxy) φαινόλη
Χρώμα: Άσπρος Εμφάνιση: Σκόνη
Χρήση: για τα καλλυντικά προϊόντα Λειτουργία: Λεύκανση
Υψηλό φως:

Ημι τελειωμένες πρώτες ύλες Deoxyabutin

,

Λεύκανση της σκόνης Deoxyabutin


Περιγραφή προϊόντων

 

 

Ανεφοδιασμός Deoxyabutin εργοστασίων άμεσα για τη λεύκανση



 

 

Τι είναι σκόνη Deoxyarbutin;
Σαν ανταγωνιστικό tyrosinase ανασταλτικό παράγοντα, το deoxyarbutin μπορεί να ρυθμίσει την παραγωγή της μελανίνης, υπερνικημένη χρώση, να φωτίσει τα σκοτεινά σημεία στο δέρμα, και έχει ένα γρήγορο και μακράς διαρκείας δέρμα που λευκαίνει την επίδραση. Το Deoxyarbutin έχει μια σημαντικά καλύτερη tyrosinase ανασταλτική επίδραση από άλλα actives λεύκανσης, και ένα μικρό ποσό μπορεί να παρουσιάσει λευκαίνοντας και λαμπρύνοντας αποτελέσματα. Το Deoxyarbutin έχει επίσης μια ισχυρή αντιοξειδωτική επίδραση.


 

Λειτουργία της σκόνης Deoxyarbutin

 
1.Deoxyarbutin μπορεί να βελτιώσει το μεταβολισμό του δέρματος ηλιακού εγκαύματος που προκαλείται από την ακτινοβολία.
 
2.Deoxyarbutin μπορεί προφανώς να μικρύνει τη χρώση προκαλώ από την υπεριώδη ακτινοβολία.
 
3.Deoxyarbutin σταματά το melanogenesis μέσω των κυττάρων που δηλητηριάζουν την αντίδραση στα κύτταρα μελανίνης, και τον εμποδίζοντας μηχανισμό tyrosinase.
 


Επίδραση Deoxyarbutin:

Ημι τελειωμένη σκόνη Deoxyabutin πρώτων υλών για τη λεύκανση 0

Διαλυτότητα:
Το Deoxyarbutin είναι πολύ διαλυτό στο λίπος, αιθανόλη

Συνιστώμενο επίπεδο pH:
5.0-5.8, όχι παρελθόν pH 7

Δόση χρήσης:
Κοινή προτεινόμενη δόση 0.5-2.0% χρήσης

Προϊόντα χρήσης:
Λεύκανση των προϊόντων: κρέμα, λοσιόν, πήκτωμα, ουσία του άνυδρου γαλακτώματος κ.λπ.
Antioxidation προϊόντα: αποβάλτε τον ελεύθερο ριζοσπάστη


Θερμή άκρη:
Τα προϊόντα μας είναι ανήκουν στις ημιτελείς πρώτες ύλες, πωλούνται μόνο στους κατασκευαστές των τροφίμων, ποτό, καλλυντικό με τα σχετικά προσόντα ή τις συνδεδεμένες εταιρείες κυκλοφορίας, όχι για τις προσωπικές πωλήσεις ή την άμεση κατανάλωση.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615019451281