products

διαλυτός βαθμός Deoxyabutin Cosmestic αιθανόλης για τη λεύκανση

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Dieckmann
Πιστοποίηση: ISO 9001; FDA; SGS
Αριθμό μοντέλου: Deoxyabutin
Ποσότητα παραγγελίας min: 1Kg
Τιμή: send us email for the best quotation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg/drum
Χρόνος παράδοσης: 10 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 200Kg/month
Λεπτομερής ενημέρωση
όνομα: Deoxyabutin Συνώνυμο: 4 ((tetrahydro-2H-pyran-2) oxy) φαινόλη
Χρώμα: Άσπρος Εμφάνιση: Σκόνη
Χρήση: για τα καλλυντικά προϊόντα Λειτουργία: Λεύκανση
Υψηλό φως:

Βαθμός Deoxyabutin Cosmestic

,

Αιθανόλη διαλυτό Deoxyabutin

,

4 ((tetrahydro-2H-pyran-2) υλικό oxy) φαινολών


Περιγραφή προϊόντων

 

 

Βαθμός Deoxyabutin Cosmestic για τη λεύκανση


Εισαγωγή:
 

Το Deoxyarbutin είναι μια νέα γενιά του καλλυντικού που λευκαίνει τον πράκτορα, που χρησιμοποιείται κυρίως στα προηγμένα λευκαίνοντας καλλυντικά, μπορεί αποτελεσματικά να εμποδίσει τη δραστηριότητα tyrosinase, να ρυθμίσει την παραγωγή της μελανίνης, υπερνικημένη χρώση, να εξασθενίσει τα μαύρα σημεία δερμάτων, με ένα γρήγορο και μόνιμο δέρμα που λευκαίνει την επίδραση.


 


Χαρακτηριστικά:
Α: Το Deoxyarbutin, Α που νέος αποτελεσματικός φωτίζει το συστατικό, μπορεί αποτελεσματικά να εμποδίσει tyrosinase τη δραστηριότητα & τη σύνθεση μελανίνης για να πάρει τη σημαντική και μόνιμη lightening επίδραση.
Β: Είναι ασφαλέστερο, σταθερός, λιγότερο κυτταροτοξικός, η λιγότερο ενόχληση στο δέρμα και καλύτερο absorbed.it είναι επίσης ένα συστατικό για τα αντιοξειδωτικά προϊόντα στη διατύπωση
Γ: Το Deoxyarbutin επιδεικνύει την κατά του όγκου δραστηριότητα ενάντια στο μελάνωμα τεχνητό και σε ζώντα οργανισμό μέσω τα p38-μεσολαβημένα μιτοχόνδρια σύνδεσαν τη apoptotic διάβαση.
 


Επίδραση Deoxyarbutin:
 

διαλυτός βαθμός Deoxyabutin Cosmestic αιθανόλης για τη λεύκανση 0



Διαλυτότητα:
Το Deoxyarbutin είναι πολύ διαλυτό στο λίπος, αιθανόλη

Συνιστώμενο επίπεδο pH:
5.0-5.8, όχι παρελθόν pH 7

Δόση χρήσης:
Κοινή προτεινόμενη δόση 0.5-2.0% χρήσης

Προϊόντα χρήσης:
Λεύκανση των προϊόντων: κρέμα, λοσιόν, πήκτωμα, ουσία του άνυδρου γαλακτώματος κ.λπ.
Antioxidation προϊόντα: αποβάλτε τον ελεύθερο ριζοσπάστη


Θερμή άκρη:
Τα προϊόντα μας είναι ανήκουν στις ημιτελείς πρώτες ύλες, πωλούνται μόνο στους κατασκευαστές των τροφίμων, ποτό, καλλυντικό με τα σχετικά προσόντα ή τις συνδεδεμένες εταιρείες κυκλοφορίας, όχι για τις προσωπικές πωλήσεις ή την άμεση κατανάλωση.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615019451281