products

99% ελάχιστο Bishydroxyethyl Biscetyl Malonamide για τα προϊόντα Cosmestic

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Dieckmann
Πιστοποίηση: ISO 9001; FDA; SGS
Αριθμό μοντέλου: Bishydroxyethyl Biscetyl Malonamide
Ποσότητα παραγγελίας min: 1Kg
Τιμή: send us email for the best quotation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg/drum
Χρόνος παράδοσης: Αποθέματα
Δυνατότητα προσφοράς: 200Kg/month
Λεπτομερής ενημέρωση
Χρώμα: Άσπρος Εμφάνιση: στερεό
Εφαρμογή: Για τα προϊόντα Cosmestic Λειτουργία: Για την υγρασία
Συσκευασία: 25kgs ανά τύμπανο Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 24 μήνες
Δυνατότητα παραγωγής: 200Kg/month Παράδοση: αποθέματα
Υψηλό φως:

99% ελάχιστο Bishydroxyethyl Biscetyl Malonamid

,

Προϊόντα Bishydroxyethyl Biscetyl Malonamid Cosmestic


Περιγραφή προϊόντων

 

 

 

 

 
Υψηλός - ποιότητα 99%min Bishydroxyethyl Biscetyl Malonamide για την υγρασία


Εισαγωγή:
Bishydroxyethyl Biscetyl Malonamide, το οποίο χρησιμοποιείται για το δέρμα και την τρίχα moisturizer. Χρησιμοποιείται στη συγκέντρωση μεταξύ 0,01 έως 1,0% ως δέρμα-ρυθμίζοντας πράκτορα στο δέρμα Caream, των σαμπουάν, και των εδαφοβελτιωτικών.

 

 

Λειτουργία:

1.Enhance motility ανθρώπινων σωμάτων του σπέρματος και κινητικότητα
2.Inhibiting συνάθροιση αιμοπεταλίων, αύξηση 3H-5HT που απελευθερώνει από το αιμοπετάλιο
3.Antioxidation, σαφής ελεύθερος ριζοσπάστης, προστατευτικό κύτταρο, προσαρμόστε την άνοση λειτουργία σωμάτων
4.Anti-βακτηρίδια, αντιφλεγμονώδης, κατά του όγκου, αντι μεταλλαγή, αντι υπεριώδης ακτινοβολία
5.Inhibit η θρόμβωση, χαμηλότερο ιξώδες αίματος, προκειμένου να αυξηθεί η μικροκυκλοφορία εγκεφάλου, αυτό μπορεί χρησιμοποιημένος για τη θεραπεία της παράλυσης ισχαιμίας.

 

 

1.Ceramide η σκόνη στη διατήρηση της λειτουργίας εμποδίων δερμάτων διαδραματίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο.
2.Ceramide η σκόνη που χρησιμοποιεί ceramide μπορεί προφανώς να ενισχύσει την προσκόλληση μεταξύ των keratinocytes, να βελτιώσει το ξηρό δέρμα, να μειώσει desquamation δερμάτων.
3.Ceramide Ceramide σκονών διατηρεί την υγρασία δερμάτων.
4.Ceramide λειτουργία αντι-γήρανσης σκονών.
5.Ceramide η σκόνη ρυθμίζει την παραλλαγή αύξησης κυττάρων.
6.Ceramide η σκόνη είναι κυτταροτοξικός ρυθμιστής στο κύτταρο.

7.Ceramide η σκόνη χρησιμοποιείται συνήθως στο καλλυντικό.

 

 

99% ελάχιστο Bishydroxyethyl Biscetyl Malonamide για τα προϊόντα Cosmestic 0

Αγνότητα:
99% ελάχιστο HPLC

 

 

 

Συσκευασία:

 

1KG/τσάντα, ή τύμπανο 5kgs/, ή τύμπανο 25kgs/

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615019451281