products

ISO9001 σκόνη Bishydroxyethyl Biscetyl Malonamide υγρασίας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Dieckmann
Πιστοποίηση: ISO9001; FDA; SGS
Αριθμό μοντέλου: Bishydroxyethyl Biscetyl Malonamide
Ποσότητα παραγγελίας min: 1Kg
Τιμή: send us email for the best quotation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg/drum
Χρόνος παράδοσης: Αποθέματα
Δυνατότητα προσφοράς: 200Kg/month
Λεπτομερής ενημέρωση
Χρώμα: Άσπρος Εμφάνιση: στερεό
Εφαρμογή: Για τα προϊόντα Cosmestic Λειτουργία: Για την υγρασία
Συσκευασία: 25kgs/drum Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 24 μήνες
Δυνατότητα παραγωγής: 200Kg/month Παράδοση: αποθέματα
Υψηλό φως:

ISO9001 Bishydroxyethyl Biscetyl Malonamide

,

Σκόνη Biscetyl Malonamide Bishydroxyethyl


Περιγραφή προϊόντων

 

 
Bishydroxyethyl Biscetyl Malonamide για την υγρασία


Εισαγωγή:
Bishydroxyethyl Biscetyl Malonamide, το οποίο χρησιμοποιείται για το δέρμα και την τρίχα moisturizer. Χρησιμοποιείται στη συγκέντρωση μεταξύ 0,01 έως 1,0% ως δέρμα-ρυθμίζοντας πράκτορα στο δέρμα Caream, των σαμπουάν, και των εδαφοβελτιωτικών.


Λειτουργία:
1. Προσοχή τρίχας: σαμπουάν και εδαφοβελτιωτικά, άδεια-masque, πηκτώματα προσδιορισμού τρίχας, βάλσαμα, mousse, και ψεκασμός
2. Φροντίδα δέρματος: κρέμα προσώπου, του προσώπου έλαιο, makeup remover, πήκτωμα ματιών, μόνος-μαύρισμα, λοσιόν προσοχής ήλιων, και λοσιόν χεριών.
3. Makeup: χρώμα, καλλυντικά (το ίδρυμα, σκόνη, σχολιάζει, σκιά ματιών, κραγιόν, mascara κ.λπ.), hardener καρφιών,
4. Προσωπικό πλύσιμο: άλατα λουτρών, και σαπούνια.


ISO9001 σκόνη Bishydroxyethyl Biscetyl Malonamide υγρασίας 0


Θερμή άκρη:
Τα προϊόντα μας είναι ανήκουν στις ημιτελείς πρώτες ύλες, πωλούνται μόνο στους κατασκευαστές των τροφίμων, ποτό, καλλυντικό με τα σχετικά προσόντα ή τις συνδεδεμένες εταιρείες κυκλοφορίας, όχι για τις προσωπικές πωλήσεις ή την άμεση κατανάλωση.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615019451281