products

Nicotinamide μαζική σκόνη Riboside

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dieckmann
Πιστοποίηση: ISO 9001; FDA; SGS
Αριθμό μοντέλου: Nicotinamide Riboside (NR) 90%
Ποσότητα παραγγελίας min: 1Kg
Τιμή: USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1kg/bag
Χρόνος παράδοσης: 7-25 ημέρες για βασισμένος στη διαφορετική ποσότητα
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 30kg/month
Λεπτομερής ενημέρωση
Χρώμα: ανοικτό κίτρινο Εμφάνιση: στερεό
putiry: 90%min Περιεχόμενο NR: 20%min
Συσκευασία: 500G/Bag Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 2 έτος
Αποθήκευση: -20C για μακροπρόθεσμο, σφραγισμένος, και αποφύγετε το φως Παραγωγή: 30Kgs/Month
Τύπος: C11H13NO3 Βάρος: 207.225823163986
Παράδοση: 7-25 ημέρες για βασισμένος στη διαφορετική ποσότητα
Υψηλό φως:

nicotinamide μαζική σκόνη riboside

,

Στερεό nicotinamide riboside

,

90%min Nicotinamide Riboside


Περιγραφή προϊόντων

Nicotinamide Riboside (NR)


Περιγραφή NR:
Nicotinamide Riboside (NR) είναι μια μορφή pyridine-νουκλεοζιτών βιταμίνης B3 που λειτουργεί ως πρόδρομος nicotinamide dinucleotide αδενίνης (NAD+).
Αποδείχθηκε και στο εργαστήριο και το ανθρώπινο σώμα ότι Nicotinamide Riboside (NR) μετατράπηκε nicotinamide στο μονοπύρηνο οξύ (NMN) από nicotinamide ribose τον αγωνιστή.
Επίσης έχει επιβεβαιωθεί ότι Nicotinamide Riboside υπάρχει στο γάλα φυσικά, και οι άνθρωποι μπορούν να αυξήσουν το μεταβολισμό του NAD στο αίμα από την προφορική χορήγηση Nicotinamide Riboside.

NR βλέπει τη ταχεία ανάπτυξη στη ζήτηση στην αγορά, ειδικά για τα διαιτητικά συμπληρώματα, αλλά και τα λειτουργικά τρόφιμα και τα καλλυντικά. Λόγω της σφαιρικής τάσης προς μια υγιή πρόληψη τρόπου ζωής και ασθενειών.


Λειτουργία:

NR στο συμπλήρωμα τροφίμων:
1. Βελτιώστε την καρδιαγγειακή υγεία.
2. Βελτιώστε την υγεία εγκεφάλου.
3. Βελτιώστε τον παχύ μεταβολισμό.
4. Βελτιώστε την αντίσταση του σώματος στα καρκινικά κύτταρα.


NR στο καλλυντικό:
1. Αντι-γήρανση.
2. Επίδραση ομορφιάς.

Πλεονεκτήματα του NR από Dieckamnn:
1. Μας είναι κιτρικό άλας Riboside β-Nicotinamide (1:2), όχι NRCl. Καμία παράβαση άλλων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.
2. Εφαρμόσαμε το σύνθετο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε NR·2Citrate, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αριθμός αιτήσεως της Κίνας: 202010258334.4.PCT η εφαρμογή και τα νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας NR είναι κάτω από την εφαρμογή.
3. Υψηλή αγνότητα.
4. Υψηλή σταθερότητα.
5. Μη-ΓΤΟ.
6. Συνεχής και αξιόπιστος ανεφοδιασμός.


Λειτουργίες Nicotinamide Riboside (NR):
NR μπορεί να ανυψώσει τα επίπεδα NAD+ στο αίμα από την προφορική χορήγηση Nicotinamide Riboside. NAD+ είναι ένα πρωτόνιο μεταφοράς (είναι ιόντα υδρογόνου ακριβώς), το οποίο εμφανίζεται σε πολλές μεταβολικές αντιδράσεις στα κύτταρα. Συμμετοχή στην αποσύνθεση των ενώσεων όπως οι πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη, δεν μπορούμε να χωρίσουμε με αυτό το Coenzyme. Το ποσό αυτό το Coenzyme θα είναι μείωση ως senescence κυττάρων ή ασθένεια. Επομένως, η συμπλήρωση nicotinamide του riboside μπορεί να αυξήσει το περιεχόμενο αυτό το coenzyme (NAD+) και να αυξήσει τη βασική μεταβολική δραστηριότητα των κυττάρων, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας σημαντικά τη βιωσιμότητα κυττάρων και βελτιώνοντας τις φυσιολογικές λειτουργίες των διάφορων πτυχών του ανθρώπινου σώματος.
οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι Nicotinamide Riboside (NR) έχει πολλές βιολογικές λειτουργίες όπως κατωτέρω:

1. Αντι-γήρανση
Αποκαταστήστε τη λειτουργία των ηλικίας κυττάρων, rejuvenate τα αδύνατα ανθρώπινα όργανα, κατόπιν επιτύχετε το σκοπό αντι-.

2. Βελτιώστε την καρδιαγγειακή υγεία
Μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία των cardiomyocytes και των αγγειακών κυττάρων, και μειώνει επίσης τα επίπεδα λιπιδίων αίματος στο καρδιαγγειακό σύστημα. Επομένως, μπορεί να βελτιώσει την καρδιαγγειακή λειτουργία.

3. Βελτιώστε την υγεία εγκεφάλου
Μπορεί να βελτιώσει τη ζωτικότητα των κυττάρων εγκεφάλου και άλλων κυττάρων νεύρων και να βελτιώσει τη λειτουργία του ολόκληρου νευρικού συστήματος. Επομένως, μπορεί να βελτιώσει την υγεία εγκεφάλου και έχει μια καλή επίδραση στην ασθένεια του Alzheimer.

4. Βελτιώστε τον παχύ μεταβολισμό
Μπορεί να μειώσει την απορρόφηση του σώματος των λιπιδίων από τα τρόφιμα, να αυξήσει την κατανάλωση λίπους στα παχιά κύτταρα, και να επιτύχει το σκοπό του βάρους απώλειας.

5. Βελτιώστε την αντίσταση του σώματος στα καρκινικά κύτταρα
Μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία των διάφορων άνοσων κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα, να ενισχύσει την αντίσταση στα καρκινικά κύτταρα, και να έχει μια βοηθητική θεραπευτική επίδραση στον καρκίνο.

6. Επίδραση ομορφιάς
Μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία των επιδερμικών κυττάρων, καθώς επίσης και τις λειτουργίες άλλων κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα, για να κρατήσει το δέρμα ακτινοβόλο.


Nicotinamide μαζική σκόνη Riboside 0


Περιβάλλον χρήσης
Συνιστώμενο λειτουργικό περιβάλλον: Θερμοκρασία:<16>


Σταθερότητα που εξετάζει:
Nicotinamide μαζική σκόνη Riboside 1Nicotinamide μαζική σκόνη Riboside 2


Αποθήκευση
Κρατήστε ξηρός και μακρυά από την ελαφριά, σφραγισμένη, μακροπρόθεσμη αποθήκευση κάτω από -20℃±5℃. Θερμοκρασία μεταφορών: 0℃-16℃. NR έχει μια ζωή του προϊόντος στο ράφι 24 μηνών από την ημερομηνία της κατασκευής. Η αποθήκευση πέρα από την ημερομηνία καθορισμένη απαραιτήτως δεν σημαίνει ότι το προϊόν δεν είναι πλέον χρησιμοποιήσιμο. Σε αυτήν την περίπτωση εντούτοις, οι ιδιότητες που απαιτούνται για την προοριζόμενη χρήση πρέπει να ελεγχθούν για λόγους εξασφάλισης ποιότητας.

Nicotinamide μαζική σκόνη Riboside 3

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615019451281