products

Παχύς Nicotinamide μεταβολισμού πρόδρομος Riboside 98% NR NAD+

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dieckmann
Πιστοποίηση: ISO 9001; FDA; SGS, Patent
Αριθμό μοντέλου: NR
Ποσότητα παραγγελίας min: 1Kg
Τιμή: detailed price, pls send us email for it
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1kg/bag
Χρόνος παράδοσης: 7-25 ημέρες για βασισμένος στη διαφορετική ποσότητα
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 30kg/month
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα: Nicotinamide Ribose 98% NR NAD+ πρόδρομος Λειτουργία: NAD+ πρόδρομος
Εμπορικό σήμα: Dieckmann Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας: και PCT και διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Κίνας
MOQ: 1kg Δείγματα: Ελεύθερος
Παράδοση: Αποθέματα Συσκευασία: 500g ή τσάντα 1kg/
Υψηλό φως:

Πρόδρομος 98% NR NAD+

,

98% Nicotinamide Riboside

,

Παχύ Nicotinamide Riboside μεταβολισμού


Περιγραφή προϊόντων

Παχύς Nicotinamide μεταβολισμού πρόδρομος Riboside 98% NR NAD+

 


Περιγραφή του καλύτερου Nicotinamide τιμών Ribose 98% NR NAD+ προδρόμου:

 

Nicotinamide Riboside (NR) είναι μια μορφή pyridine-νουκλεοζιτών βιταμίνης B3 που λειτουργεί ως πρόδρομος nicotinamide dinucleotide αδενίνης (NAD +).

 

Αποδείχθηκε και στο εργαστήριο και το ανθρώπινο σώμα ότι Nicotinamide Riboside (NR) μετατράπηκε nicotinamide στο μονοπύρηνο οξύ (NMN) από nicotinamide ribose τον αγωνιστή. Επίσης έχει επιβεβαιωθεί ότι Nicotinamide Riboside υπάρχει στο γάλα φυσικά, και NAD + ο μοχλός στο αίμα μπορεί να ζαρωθεί από προφορικό Nicotinamide Riboside.

 

NR βλέπει τη ταχεία ανάπτυξη στη ζήτηση στην αγορά, ειδικά για τα διαιτητικά συμπληρώματα, αλλά και τα λειτουργικά τρόφιμα και τα καλλυντικά. Λόγω της σφαιρικής τάσης προς μια υγιή πρόληψη τρόπου ζωής και ασθενειών.

 

 

 

Πλεονεκτήματα του NR από Dieckamnn:

1. Μας είναι κιτρικό άλας Riboside β-Nicotinamide (1:2), όχι NRCl. Καμία παράβαση άλλων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

2. Εφαρμόσαμε το σύνθετο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε NR κατωτέρω:

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αριθμός αιτήσεως της Κίνας: 202010258334.4.

202010843458.9

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αριθμός αιτήσεως PCT: PCT/CN2020-089566

3. Υψηλή αγνότητα.

4. Υψηλή σταθερότητα.

5. Έχουμε κάνει τα πειράματα δοκιμής αξιολόγησης ασφάλειας.

6. Σπάσιμο μέσω της σκληρής διαδικασίας παραγωγής, με τη δυνατότητα του βιώσιμου και αξιόπιστου ανεφοδιασμού προϊόντων. Και παραγωγή μεγάλων κλιμάκων.

 

 

 

NR στο συμπλήρωμα τροφίμων:
1. Βελτιώστε την καρδιαγγειακή υγεία.
2. Βελτιώστε την υγεία εγκεφάλου.
3. Βελτιώστε τον παχύ μεταβολισμό.
4. Βελτιώστε την αντίσταση του σώματος στα καρκινικά κύτταρα.

 

 

NR στο καλλυντικό:
1. Αντι-γήρανση.
2. Επίδραση ομορφιάς.

 

 

 

Λειτουργίες Nicotinamide Riboside (NR):
NR μπορεί να ανυψώσει τα επίπεδα NAD+ στο αίμα από την προφορική χορήγηση Nicotinamide Riboside. NAD+ είναι ένα πρωτόνιο μεταφοράς (είναι ιόντα υδρογόνου ακριβώς), το οποίο εμφανίζεται σε πολλές μεταβολικές αντιδράσεις στα κύτταρα. Συμμετοχή στην αποσύνθεση των ενώσεων όπως οι πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη, δεν μπορούμε να χωρίσουμε με αυτό το Coenzyme. Το ποσό αυτό το Coenzyme θα είναι μείωση ως senescence κυττάρων ή ασθένεια. Επομένως, η συμπλήρωση nicotinamide του riboside μπορεί να αυξήσει το περιεχόμενο αυτό το coenzyme (NAD+) και να αυξήσει τη βασική μεταβολική δραστηριότητα των κυττάρων, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας σημαντικά τη βιωσιμότητα κυττάρων και βελτιώνοντας τις φυσιολογικές λειτουργίες των διάφορων πτυχών του ανθρώπινου σώματος.


οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι Nicotinamide Riboside (NR) έχει πολλές βιολογικές λειτουργίες όπως κατωτέρω:

 

1. Αποκαταστήστε τη λειτουργία των ηλικίας κυττάρων, rejuvenate τα αδύνατα ανθρώπινα όργανα, κατόπιν επιτύχετε το σκοπό αντι-.

2. Μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία των cardiomyocytes και των αγγειακών κυττάρων, και μειώνει επίσης τα επίπεδα λιπιδίων αίματος στο καρδιαγγειακό σύστημα. Επομένως, μπορεί να βελτιώσει την καρδιαγγειακή λειτουργία.

3. Μπορεί να βελτιώσει τη ζωτικότητα των κυττάρων εγκεφάλου και άλλων κυττάρων νεύρων και να βελτιώσει τη λειτουργία του ολόκληρου νευρικού συστήματος. Επομένως, μπορεί να βελτιώσει την υγεία εγκεφάλου και έχει μια καλή επίδραση στην ασθένεια του Alzheimer.

4. Μπορεί να μειώσει την απορρόφηση του σώματος των λιπιδίων από τα τρόφιμα, να αυξήσει την κατανάλωση λίπους στα παχιά κύτταρα, και να επιτύχει το σκοπό του βάρους απώλειας.

5. Μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία των διάφορων άνοσων κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα, να ενισχύσει την αντίσταση στα καρκινικά κύτταρα, και να έχει μια βοηθητική θεραπευτική επίδραση στον καρκίνο.

6. Μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία των επιδερμικών κυττάρων, καθώς επίσης και τις λειτουργίες άλλων κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα, για να κρατήσει το δέρμα ακτινοβόλο.
 

Παχύς Nicotinamide μεταβολισμού πρόδρομος Riboside 98% NR NAD+ 0
 

Αποθήκευση
Κρατήστε ξηρός και μακρυά από την ελαφριά, σφραγισμένη, μακροπρόθεσμη αποθήκευση κάτω από -20℃±5℃. Θερμοκρασία μεταφορών: 0℃-16℃. NR έχει μια ζωή του προϊόντος στο ράφι 24 μηνών από την ημερομηνία της κατασκευής. Η αποθήκευση πέρα από την ημερομηνία καθορισμένη απαραιτήτως δεν σημαίνει ότι το προϊόν δεν είναι πλέον χρησιμοποιήσιμο. Σε αυτήν την περίπτωση εντούτοις, οι ιδιότητες που απαιτούνται για την προοριζόμενη χρήση πρέπει να ελεγχθούν για λόγους εξασφάλισης ποιότητας.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin