products

Συστατικά λειτουργίας Λ Carnosine βαθμού καλλυντικών

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dieckmann
Πιστοποίηση: ISO 9001; FDA; SGS
Αριθμό μοντέλου: Carnosine
Ποσότητα παραγγελίας min: 20kgs
Τιμή: Email to enquiry for the best quotation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 20kg/drum
Χρόνος παράδοσης: Αποθέματα
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1ton/μήνας
Λεπτομερής ενημέρωση
Εμφάνιση: Άσπρη σκόνη Denstity: 0.1g/ml
Όνομα προϊόντων: Λ-Carnosine Χημικό όνομα: β-Alanyl-λ-Histidine
Βαθμός: βαθμός τροφίμων και καλλυντικός βαθμός Δείγμα: ελεύθερος
Εργοστάσιο: ναι Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 2 έτος
Υψηλό φως:

Carnosine Function Ingredients

,

C9H14N4O3 L Carnosine

,

305-84-0 L Carnosine


Περιγραφή προϊόντων

 

C9H14N4O3 συστατικά λειτουργίας Λ Carnosine βαθμού καλλυντικών

 

 


C.A.S αριθμός: 305-84-0

Αναφορά: Dragosine Ν-βήτα-Alanyl-λ-histidine

Μοριακός τύπος: C9H14N4O3

Μοριακό βάρος: 226.23

Δοκιμή: 98.0%

Βαθμός: καλλυντικό, pharma

Πηγή: συνθετικός

Σημείο τήξης: 215-216°C

MSDS και COA: διαθέσιμος

 

Λ-Carnosine είναι ο αποτελεσματικότερος πράκτορας αντι-carbonylation που ανακαλύπτεται ακόμα. (Carbonylation είναι ένα παθολογικό βήμα στην ηλικιακή υποβάθμιση των πρωτεϊνών σωμάτων. ) Carnosine βοηθά να αποτρέψει τη διασύνδεση κολλαγόνων δερμάτων που οδηγεί στην απώλεια ελαστικότητας και ρυτίδων.


Λ-Carnosine είναι ένα έξοχο αντιοξειδωτικό που αποσβήνει ακόμη και τους πιό καταστρεπτικούς ελεύθερους ριζοσπάστες: Το υδροξύλιο και οι ριζοσπάστες peroxyl, το υπεροξίδιο, και το οξυγόνο φανελών. Το Carnosine βοηθά να σχηματίσει χηλική ένωση τα ιοντικά μέταλλα (επίπεδες τοξίνες από το σώμα).


Ενεργεί επίσης δεδομένου ότι ένας ρυθμιστής των συγκεντρώσεων ψευδάργυρου και χαλκού στα κύτταρα νεύρων, που βοηθά να αποτρέψει το overstimulation από αυτούς neuroactive στο σώμα τεκμηριώνει όλες τις ανωτέρω και άλλες μελέτες έχει δείξει τα περαιτέρω οφέλη.

 

 


Συσκευασία Carnosine:
20kgs/drum
 
Συστατικά λειτουργίας Λ Carnosine βαθμού καλλυντικών 0Συστατικά λειτουργίας Λ Carnosine βαθμού καλλυντικών 1

Στοιχεία επικοινωνίας
admin