products

Καλλυντική αντι γήρανση Λ Carnosine βαθμού CAS 305-84-0 99%

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dieckmann
Πιστοποίηση: ISO 9001; FDA; SGS
Αριθμό μοντέλου: Carnosine
Ποσότητα παραγγελίας min: 20kgs
Τιμή: Email to enquiry for the best quotation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 20kg/drum
Χρόνος παράδοσης: Αποθέματα
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1ton/μήνας
Λεπτομερής ενημέρωση
Λειτουργία: αντι-γήρανση και αντι-ρυτίδα Δόση: 0.1-0.25% στο καλλυντικό
Όνομα: Carnosine Άλλο όνομα: Λ-Carnosine
Τύπος: Καλλυντικός βαθμός Βαθμός: Καλλυντικός βαθμός
Δοκιμή: 99% Εξεταστική μέθοδος: HPLC
Υψηλό φως:

Αντι γήρανση Λ Carnosine

,

CAS 305-84-0 Λ Carnosine

,

Καλλυντικός βαθμός Λ Carnosine


Περιγραφή προϊόντων

Καλλυντική αντι γήρανση Λ Carnosine βαθμού CAS 305-84-0 99%

 

 

 

Η περιγραφή του Λ Carnosine

 

 

Όνομα προϊόντων: Λ-Carnosine

C.A.S αριθμός: 305-84-0

Αναφορά: Dragosine Ν-βήτα-Alanyl-λ-histidine

Μοριακός τύπος: C9H14N4O3

Μοριακό βάρος: 226.23

Δοκιμή: 98.0%

Βαθμός: καλλυντικό, pharma

Πηγή: συνθετικός

Σημείο τήξης: 215-216°C

MSDS και COA: διαθέσιμος

 

Λ-Carnosine είναι ο αποτελεσματικότερος πράκτορας αντι-carbonylation που ανακαλύπτεται ακόμα. (Carbonylation είναι ένα παθολογικό βήμα στην ηλικιακή υποβάθμιση των πρωτεϊνών σωμάτων. ) Carnosine βοηθά να αποτρέψει τη διασύνδεση κολλαγόνων δερμάτων που οδηγεί στην απώλεια ελαστικότητας και ρυτίδων.


Λ-Carnosine είναι ένα έξοχο αντιοξειδωτικό που αποσβήνει ακόμη και τους πιό καταστρεπτικούς ελεύθερους ριζοσπάστες: Το υδροξύλιο και οι ριζοσπάστες peroxyl, το υπεροξίδιο, και το οξυγόνο φανελών. Το Carnosine βοηθά να σχηματίσει χηλική ένωση τα ιοντικά μέταλλα (επίπεδες τοξίνες από το σώμα).


Ενεργεί επίσης δεδομένου ότι ένας ρυθμιστής των συγκεντρώσεων ψευδάργυρου και χαλκού στα κύτταρα νεύρων, που βοηθά να αποτρέψει το overstimulation από αυτούς neuroactive στο σώμα τεκμηριώνει όλες τις ανωτέρω και άλλες μελέτες έχει δείξει τα περαιτέρω οφέλη.

 

 

Λειτουργία του λ-Carnosine:

το carnosine 1.L είναι ο αποτελεσματικότερος πράκτορας αντι-carbonylation που ανακαλύπτεται ακόμα. (Carbonylation είναι ένα παθολογικό βήμα στην ηλικιακή υποβάθμιση των πρωτεϊνών σωμάτων. ) Carnosine βοηθά να αποτρέψει τη διασύνδεση κολλαγόνων δερμάτων που οδηγεί στην απώλεια ελαστικότητας και ρυτίδων.

 

Λ-Carnosine είναι ένα SuperAntiOxidant που αποσβήνει ακόμη και τους πιό καταστρεπτικούς ελεύθερους ριζοσπάστες: Το υδροξύλιο και οι ριζοσπάστες peroxyl, το υπεροξίδιο, και το οξυγόνο φανελών. Το Carnosine βοηθά να σχηματίσει χηλική ένωση τα ιοντικά μέταλλα (επίπεδες τοξίνες από το σώμα).

 

2. Η σκόνη carnosine Λ ενεργεί επίσης δεδομένου ότι ένας ρυθμιστής των συγκεντρώσεων ψευδάργυρου και χαλκού στα κύτταρα νεύρων, που βοηθά να αποτρέψει το overstimulation από αυτούς neuroactive στο σώμα τεκμηριώνει όλες τις ανωτέρω και άλλες μελέτες έχει δείξει τα περαιτέρω οφέλη.

 

 

Δόση του carnosine στα καλλυντικά προϊόντα:

 

Στο καλλυντικό: Περίπου 0.1%~0.25%.

Στο συμπλήρωμα τροφίμων: Περίπου ημέρα 500mg/.

 

 

 


Συσκευασία Carnosine:
20kgs/drum
 
Καλλυντική αντι γήρανση Λ Carnosine βαθμού CAS 305-84-0 99% 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin