products

Δέρμα που λευκαίνει την καλλυντική σκόνη Λ Carnosine πρώτης ύλης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dieckmann
Πιστοποίηση: ISO 9001; FDA; SGS
Αριθμό μοντέλου: Carnosine
Ποσότητα παραγγελίας min: 20kgs
Τιμή: Email to enquiry for the best quotation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 20kg/drum
Χρόνος παράδοσης: Αποθέματα
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1ton/μήνας
Λεπτομερής ενημέρωση
Εφαρμογή: αντι-ρυτίδα Δόση: 0.1-0.25%
Όνομα: Λ-Carnosine Χημικό όνομα: β-Alanyl-λ-Histidine
Πιστοποιητικό: ISO, SGS, FDA Βαθμός: Καλλυντικός βαθμός
Αποθέματα: ναι Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 2 έτος
Υψηλό φως:

Σκόνη Λ Carnosine

,

Δέρμα που λευκαίνει το Λ Carnosine

,

Καλλυντική πρώτη ύλη Λ Carnosine


Περιγραφή προϊόντων

Δέρμα που λευκαίνει την καλλυντική σκόνη Λ Carnosine πρώτης ύλης

 

 

 

Η περιγραφή του Λ Carnosine

 

Λ-Carnosine, επιστημονικό β-alanyl-λ-histidine ονόματος, είναι μια διπεπτίδη που αποτελείται από τα δύο αμινοξέα, β-αλανίνη και λ-histidine.

 

 

 

Χρήση του λ-Carnosine:

 

 

1. Νέες πρόσθετες ουσίες τροφίμων.


2. Το Carnosine είναι μια διπεπτίδη που αποτελείται από την β-αλανίνη και histidine, οι οποίες μπορούν να συντεθούν στα ζώα.


3. Το Carnosine έχει μια σημαντική ανασταλτική επίδραση στην οξείδωση λιπιδίων που προκαλείται από τους ελεύθερους ριζοσπάστες και τα ιόντα μετάλλων, και το carnosine μπορεί να εμποδίσει την παχιά οξείδωση και να προστατεύσει το χρώμα κρέατος στην επεξεργασία κρέατος. Το Carnosine και το phytic οξύ αντιστέκονται στην οξείδωση βόειου κρέατος. Η προσθήκη 0.9g/του κλ carnosine στη διατροφή μπορεί να βελτιώσει το χρώμα σάρκας και την οξειδωτική σταθερότητα του σκελετικού μυός, και έχει μια συνεργιστική επίδραση με τη βιταμίνη Ε.


4. Η χρήση στα καλλυντικά μπορεί να αποτρέψει το δέρμα και να ξεφλουδίσει τη λεύκανση. Το Carnosine μπορεί να αποτρέψει το περιστατικό των ελεύθερων ριζοσπαστών που προκαλείται με το κάπνισμα, και αυτό ελεύθεροι ριζοσπάστες θα βλάψει το δέρμα περισσότερο από το φως του ήλιου. Οι ελεύθεροι ριζοσπάστες είναι στο ενεργό άτομο σωμάτων Α πολύ ή την ομάδα ατόμων που μπορούν να οξειδώσουν άλλες ουσίες στο σώμα.


5. Το Carnosine έχει τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό.


6. Αυξανόμενη ελαφριά μετάδοση στα turbid ανθρώπινα κρύσταλλα ματιών. Η χρήση του carnosine ως αντιοξειδωτικό μπορεί να μεταχειριστεί τους γεροντικούς καταρράκτες.


7. Η αισθητήρια ουσία του οσφρητικού νεύρου μπορεί να προωθήσει τη θεραπεία πληγών, ειδικά για την προφορική ιατρική που χρησιμοποιείται στη χειρουργική επεξεργασία.

 

 

 

Δόση του carnosine στα καλλυντικά προϊόντα:

 

Στο καλλυντικό: Περίπου 0.1%~0.25%.

Στο συμπλήρωμα τροφίμων: Περίπου ημέρα 500mg/.

 

 

 


Συσκευασία Carnosine:
20kgs/drum
 
Δέρμα που λευκαίνει την καλλυντική σκόνη Λ Carnosine πρώτης ύλης 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin