products

Καθαρή σκόνη Λ Carnosine υγειονομικής περίθαλψης ομορφιάς για την αντι ρυτίδα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dieckmann
Πιστοποίηση: ISO 9001; FDA; SGS
Αριθμό μοντέλου: Carnosine
Ποσότητα παραγγελίας min: 20kgs
Τιμή: Email to enquiry for the best quotation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 20kg/drum
Χρόνος παράδοσης: Αποθέματα
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1ton/μήνας
Λεπτομερής ενημέρωση
Εφαρμογή: υγειονομική περίθαλψη και ομορφιά Λειτουργία: Αντιοξειδωτικός
Όνομα: Carnosine Χημικό όνομα: β-Alanyl-λ-Histidine
Πιστοποιητικό: FDA CAS αριθ.: 305-84-0
Παράδοση: μέσα στις ημέρες 1 Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 24 μήνες
Υψηλό φως:

Υγειονομική περίθαλψη καθαρό Λ Carnosine

,

Ομορφιά καθαρό Λ Carnosine

,

Αντι ρυτίδα Λ Carnosine


Περιγραφή προϊόντων

Καθαρή σκόνη Λ Carnosine υγειονομικής περίθαλψης ομορφιάς για την αντι ρυτίδα

 

 

 

Η περιγραφή της σκόνης Λ Carnosine

Το Λ Carnosine είναι ένα έξοχο αντιοξειδωτικός που αποσβήνει ακόμη και τους πιό καταστρεπτικούς ελεύθερους ριζοσπάστες: Το υδροξύλιο και οι ριζοσπάστες peroxyl, το υπεροξίδιο, και το οξυγόνο φανελών. Το Carnosine βοηθά να σχηματίσει χηλική ένωση τα ιοντικά μέταλλα (επίπεδες τοξίνες από το σώμα) προσθέτοντας τον όγκο στο δέρμα.

 

 

 

Η λειτουργία της σκόνης Λ Carnosine

(1) το Λ Carnosine είναι ο αποτελεσματικότερος πράκτορας αντι-carbonylation που ανακαλύπτεται ακόμα. (Carbonylation είναι ένα παθολογικό βήμα στην ηλικιακή υποβάθμιση των πρωτεϊνών σωμάτων. ) Carnosine βοηθά να αποτρέψει τη διασύνδεση κολλαγόνων δερμάτων που οδηγεί στην απώλεια ελαστικότητας και ρυτίδων
(2) η σκόνη Λ Carnosine ενεργεί επίσης δεδομένου ότι ένας ρυθμιστής των συγκεντρώσεων ψευδάργυρου και χαλκού στα κύτταρα νεύρων, που βοηθά να αποτρέψει το overstimulation από αυτούς neuroactive στο σώμα τεκμηριώνει όλες τις ανωτέρω και άλλες μελέτες έχει δείξει τα περαιτέρω οφέλη.
(3) το Λ Carnosine είναι ένα έξοχο αντιοξειδωτικός που αποσβήνει ακόμη και τους πιό καταστρεπτικούς ελεύθερους ριζοσπάστες: Το υδροξύλιο και οι ριζοσπάστες peroxyl, το υπεροξίδιο, και το οξυγόνο φανελών. Το Carnosine βοηθά να σχηματίσει χηλική ένωση τα ιοντικά μέταλλα (επίπεδες τοξίνες από το σώμα) προσθέτοντας τον όγκο στο δέρμα.

 

 

 

 

Δόση του carnosine στα καλλυντικά προϊόντα:

 

Στο καλλυντικό: Περίπου 0.1%~0.25%.

 

 

 

 


Συσκευασία Carnosine:
20kgs/drum
 
Καθαρή σκόνη Λ Carnosine υγειονομικής περίθαλψης ομορφιάς για την αντι ρυτίδα 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin