products

Αντι σκόνη γήρανσης C9H14N4O3 Carnosine για την καλλυντική κρέμα προσώπου

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dieckmann
Πιστοποίηση: ISO 9001; FDA; SGS
Αριθμό μοντέλου: Carnosine
Ποσότητα παραγγελίας min: 20kgs
Τιμή: Email to enquiry for the best quotation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 20kg/drum
Χρόνος παράδοσης: Αποθέματα
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1ton/μήνας
Λεπτομερής ενημέρωση
Λειτουργία: Αντι-ρυτίδα Εμφάνιση: σκόνη στο άσπρο χρώμα
Αποθέματα: ναι Δείγματα: Ελεύθερος
MF: C9H14N4O3 CAS αριθ.: 305-84-0
Υψηλό φως:

Σκόνη C9H14N4O3 Carnosine

,

Αντι σκόνη γήρανσης Carnosine

,

Καλλυντική κρέμα Carnosine προσώπου


Περιγραφή προϊόντων

Αντι σκόνη γήρανσης C9H14N4O3 Carnosine για την καλλυντική κρέμα προσώπου

 

 


Τι είναι λ-Carnosine;

 

Λ-Carnosine είναι ένα μικρό μοριακό πεπτίδιο που αποτελείται από δύο μόρια αμινοξέος. Λ-βήτα-αλανίνη και histidine. Βρίσκεται συνήθως στους ιστούς εγκεφάλου και μυών των ανθρώπων και των ζώων. Ο κύριος ρόλος του carnosine είναι να εμποδιστεί το glycation για να αποτρέψει την πρωτεϊνική ζημία, να εμποδίσει την οξείδωση λιπιδίων που προκαλείται από τους ελεύθερους ριζοσπάστες και τα ιόντα μετάλλων, και να προστατεύσει τα όργανα από την πιθανή ζημία.

 

 

 

Λειτουργίες Carnosine:

 

 

1) Λ-Carnosine είναι ο αποτελεσματικότερος πράκτορας αντι-carbonylation που ανακαλύπτεται ακόμα. (Carbonylation είναι ένα παθολογικό βήμα στην ηλικιακή υποβάθμιση των πρωτεϊνών σωμάτων. ) Carnosine βοηθά να αποτρέψει τη διασύνδεση κολλαγόνων δερμάτων που οδηγεί στην απώλεια ελαστικότητας και ρυτίδων


2) Η σκόνη λ-Carnosine ενεργεί επίσης δεδομένου ότι ένας ρυθμιστής των συγκεντρώσεων ψευδάργυρου και χαλκού στα κύτταρα νεύρων, που βοηθά να αποτρέψει το overstimulation από αυτούς neuroactive στο σώμα τεκμηριώνει όλες τις ανωτέρω και άλλες μελέτες έχει δείξει τα περαιτέρω οφέλη.


3) Λ-Carnosine είναι ένα SuperAntiOxidant που αποσβήνει ακόμη και τους πιό καταστρεπτικούς ελεύθερους ριζοσπάστες: Το υδροξύλιο και οι ριζοσπάστες peroxyl, το υπεροξίδιο, και το οξυγόνο φανελών. Το Carnosine βοηθά να σχηματίσει χηλική ένωση τα ιοντικά μέταλλα (επίπεδες τοξίνες από το σώμα). προσθήκη του όγκου στο δέρμα.

 

 

 

Εφαρμογή Carnosine:

Καλλυντικά προϊόντα: Κρέμα προσώπου, ενυδάτωση, καθαρότερη, του προσώπου μάσκα κ.λπ. προσώπου.

 

 

 

Δόση του carnosine στα καλλυντικά προϊόντα:

 

Στο καλλυντικό: Περίπου 0.1%~0.25%.

 

 


Ζωή του προϊόντος στο ράφι Carnosine:
2 έτη
 
Αντι σκόνη γήρανσης C9H14N4O3 Carnosine για την καλλυντική κρέμα προσώπου 0

Στοιχεία επικοινωνίας
admin