products

Άσπρος καλλυντικός βαθμός πρώτη ύλη σκονών Carnosine

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dieckmann
Πιστοποίηση: ISO 9001; FDA; SGS
Αριθμό μοντέλου: Carnosine
Ποσότητα παραγγελίας min: 20kgs
Τιμή: Email to enquiry for the best quotation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 20kg/drum
Χρόνος παράδοσης: Αποθέματα
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1ton/μήνας
Λεπτομερής ενημέρωση
Εφαρμογή: για το καλλυντικό Εμφάνιση: άσπρη σκόνη
Μάρκα: Dieckmann Δείγματα: Διαθέσιμος
Σημείο τήξης: 250~ 265℃ Ενεργό συστατικό:: Λ-Carnosine
Υψηλό φως:

Καλλυντικός βαθμός πρώτη ύλη Carnosine

,

Άσπρη σκόνη Λ Carnosine

,

Καλλυντική σκόνη Λ Carnosine


Περιγραφή προϊόντων

Άσπρος καλλυντικός βαθμός πρώτη ύλη σκονών Carnosine

 

 


Τι είναι λ-Carnosine;

 

Λ-Carnosine είναι ένα μικρό μοριακό πεπτίδιο που αποτελείται από δύο μόρια αμινοξέος. Λ-βήτα-αλανίνη και histidine. Βρίσκεται συνήθως στους ιστούς εγκεφάλου και μυών των ανθρώπων και των ζώων. Ο κύριος ρόλος του carnosine είναι να εμποδιστεί το glycation για να αποτρέψει την πρωτεϊνική ζημία, να εμποδίσει την οξείδωση λιπιδίων που προκαλείται από τους ελεύθερους ριζοσπάστες και τα ιόντα μετάλλων, και να προστατεύσει τα όργανα από την πιθανή ζημία.

 

 

 

Λ-Carnosine στο καλλυντικό:

1)Προστατεύστε το συνδετικό ιστό του δέρματος, τους κάνετε την εταιρία, επίπεδος, σωστός και αποτρέψτε τις ρυτίδες.

 

2) Antioxidation και πρόληψη της ζημίας ελεύθερων ριζοσπαστών.

 

3) Αντι-γήρανση και αντιφλεγμονώδης.

 

 

 

Εφαρμογή Carnosine:

Καλλυντικά προϊόντα: Κρέμα προσώπου, ενυδάτωση, καθαρότερη, του προσώπου μάσκα κ.λπ. προσώπου.

 

 

 

Δόση του carnosine στα καλλυντικά προϊόντα:

 

Στο καλλυντικό: Περίπου 0.1%~0.25%.

 


Συσκευασία Carnosine:
20kg ανά τύμπανο

Άσπρος καλλυντικός βαθμός πρώτη ύλη σκονών Carnosine 0

Στοιχεία επικοινωνίας
admin