products

Αντι σκόνη Carnosine ρυτίδων βήτα-Alanyl-λ-Histidine

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dieckmann
Πιστοποίηση: ISO 9001; FDA; SGS
Αριθμό μοντέλου: Carnosine
Ποσότητα παραγγελίας min: 20kgs
Τιμή: Email to enquiry for the best quotation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 20kg/drum
Χρόνος παράδοσης: Αποθέματα
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1ton/μήνας
Λεπτομερής ενημέρωση
Εμφάνιση: άσπρη σκόνη Αγνότητα: 98%
CAS αριθ.: 305-84-0 Δοκιμή: HPLC
Αποθήκευση: δροσερή ξηρά θέση Σημείο τήξης: 250~ 265℃
Παράδοση: Αποθέματα Κώδικας HS: 2933290090
Υψηλό φως:

Αντι σκόνη Carnosine ρυτίδων

,

Σκόνη βήτα-Alanyl-λ-Histidine

,

98% σκόνη Carnosine αγνότητας


Περιγραφή προϊόντων

Αντι σκόνη Carnosine ρυτίδων βήτα-Alanyl-λ-Histidine

 

 


Τι είναι λ-Carnosine;
το βήτα-alanyl-λ-histidine (λ-Carnosine) είναι μια διπεπτίδη της βήτα-αλανίνης και histidine αμινοξέων. Συγκεντρώνεται ιδιαίτερα στους ιστούς μυών και εγκεφάλου.


λ-Carnosine και carnitine ανακαλύφθηκαν από το ρωσικό φαρμακοποιό V.Gulevich.Researchers στη Μεγάλη Βρετανία, Νότια Κορέα, Russiaand άλλο
οι χώρες έχουν δείξει ότι το carnosine έχει διάφορες αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μπορούν να είναι ευεργετικές. Το Carnosine έχει αποδειχθεί για να σαρώσει τα αντιδραστικά είδη οξυγόνου (ROS) καθώς επίσης και άλφα-βήτα unsaturatedaldehydes που διαμορφώνεται από την υπεροξείδωση των λιπαρών οξέων μεμβρανών κυττάρων κατά τη διάρκεια της οξειδωτικής πίεσης. Το Carnosine είναι επίσης ένα zwitterion, ένα ουδέτερο μόριο με ένα θετικό και αρνητικό τέλος.


Όπως carnitine, το carnosine αποτελείται από τη λέξη ρίζας carn, σημαίνοντας τη σάρκα, που υπαινίσσεται στην επικράτησή του στη ζωική πρωτεΐνη. Μια χορτοφάγος (ειδικά vegan) διατροφή είναι ανεπαρκής στο επαρκές carnosine, έναντι των επιπέδων που βρίσκονται σε μια τυποποιημένη διατροφή.

 

Το Carnosine μπορεί να σχηματίσει χηλική ένωση τα divalent ιόντα μετάλλων.
λ Carnosine μπορεί να αυξήσει το όριο Hayflick στις ανθρώπινες ινοβλάστεις, καθώς επίσης και εμφανιμένος να μειώνει το ποσοστό περιορισμού telomere.
Το Carnosine θεωρείται επίσης ως geroprotector.

 

 

 

Λειτουργία λ-Carnosine στο καλλυντικό:

 

1)Προστατεύστε το συνδετικό ιστό του δέρματος, τους κάνετε την εταιρία, επίπεδος, σωστός και αποτρέψτε τις ρυτίδες.

 

2) Antioxidation και πρόληψη της ζημίας ελεύθερων ριζοσπαστών.

 

3) Αντι-γήρανση και αντιφλεγμονώδης.

 

4) Αντι-ρυτίδα

 

 

 

 

Δόση Carnosine:

Κατάλληλος για τους ανθρώπους επάνω από 18 χρονών.

Στο καλλυντικό: Περίπου 0.1%~0.25%.

 

 


Συσκευασία Carnosine:
20kg ανά τύμπανο


Ζωή του προϊόντος στο ράφι Carnosine:
24 μήνες
 

Αποθήκευση Carnosine:
Σφραγισμένος, αποθηκευμένος στην ξηρά θέση σβόλων.

Αντι σκόνη Carnosine ρυτίδων βήτα-Alanyl-λ-Histidine 0

Στοιχεία επικοινωνίας
admin