products

προϊόντα φροντίδας δέρματος αποσπασμάτων C8H10O3 φύλλων ελιών hydroxytyrosol

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dieckmann
Πιστοποίηση: ISO9001,FDA, SGS
Αριθμό μοντέλου: Hydroxytyrosol
Ποσότητα παραγγελίας min: 1Kg
Τιμή: USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1kg/bottle
Χρόνος παράδοσης: 10 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50ton/month
Λεπτομερής ενημέρωση
Χρώμα: Tranparent σε ανοικτό κίτρινο Αγνότητα: 98%.20%, 10%
Πόρος: Φυσικός Συσκευασία: 1KG/bottle, μπουκάλι 5KGS/
Αποθήκευση: 2-8C Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 24 μήνες
Aapplication: Καλλυντικά CAS αριθ.: 10597-60-1
Υψηλό φως:

C8H10O3 προϊόντα φροντίδας δέρματος

,

98 ελάχιστο C8H10O3

,

C8H10O3 Hydroxytyrosol


Περιγραφή προϊόντων

Προϊόντα φροντίδας δέρματος αποσπασμάτων C8H10O3 φύλλων ελιών Hydroxytyrosol

 

 
Εισαγωγή:
Το Hydroxytyrosol είναι μια φυσική polyphenolic ένωση με την ισχυρή αντιοξειδωτική δραστηριότητα, κυρίως υπό μορφή εστέρων στους καρπούς και τους κλάδους των ελιών

Hydroxytyrosol (3, dihydroxyphenylethanol 4 DOPET) είναι ένας φυτοχημικός με τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Μετά από το γαλλικό οξύ, το hydroxytyrosol θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικοους. Η ριζική ικανότητα απορροφητικότητας οξυγόνου της (ORAC) είναι 40.000 umolTE/g, που είναι δέκα φορές υψηλότερο από αυτό του πράσινου τσαγιού, τέσσερις φορές υψηλότερο από αυτός VC, και δύο φορές υψηλότερη από αυτός της φύσης CoQ10.In, hydroxytyrosol βρίσκεται στο ελαιόλαδο υπό μορφή elenolic όξινο oleuropein εστέρα του και, ειδικά μετά από την υποβάθμιση. Και οι δύο ενώσεις, μαζί με oleocanthal, είναι αρμόδιες για το πικρό γούστο του πρόσθετου παρθένου ελαιολάδου.
 

Τεχνικές παράμετροι
 
Υψηλή αγνότητα (HPLC) 98%min Διαφανές έως ανοικτό κίτρινο υγρό πετρελαίου
 
 

Λειτουργία
1. Anti-oxidation, αντι-που γερνά, λευκαίνει το δέρμα.
2. Αντιιός, αντι-βακτηρίδια, αντι-μύκητες, και αντι-πρωτόζωες, κ.λπ.
3. Αντι-διαβήτης.
4. Ενισχύστε την ασυλία, βελτιώστε την αυτοάνοση αναταραχή.
5. Χαμηλότερη πίεση του αίματος και χοληστερόλη.
6. Η ροή αίματος αύξησης στις στεφανιαίες αρτηρίες, ανακουφίζει την αρρυθμία, αποτρέπει arteriosclerosis.


Εφαρμογές στο καλλυντικό
 1. Κρέμα προσώπου
2. Moisturizer
3. Του προσώπου μάσκα
4. Στιλβωτική ουσία καρφιών
5. Του προσώπου μέσο καθαρισμού κ.λπ.
 
 
 
Ασφάλεια του Hydroxytyrosol:
 
προϊόντα φροντίδας δέρματος αποσπασμάτων C8H10O3 φύλλων ελιών hydroxytyrosol 0
 

1. Το Hydroxytyrosol εγκρίνεται από την αξίωση EFSA για το συμπλήρωμα τροφίμων.
2. Βαθμός τροφίμων.
3. Εξαγμένος χωρίς οργανικούς διαλύτες, κανένα περιλαμβανόμενο διοξείδιο πυριτίου.
4. Ποιότητα που ελέγχεται κάτω από τα πρότυπα του ISO 9001.

 
 
 

Συσκευασία:
Υψηλή αγνότητα: 1kg/μπουκάλι, 5kg/bottle, μπουκάλι 10kgs/
 Χαμηλό περιεχόμενο: 1kgs ανά τσάντα


Ζωή του προϊόντος στο ράφι:
2 έτη
 
 
προϊόντα φροντίδας δέρματος αποσπασμάτων C8H10O3 φύλλων ελιών hydroxytyrosol 1

Θερμή άκρη:
Τα προϊόντα μας είναι ανήκουν στις ημιτελείς πρώτες ύλες, πωλούνται μόνο στους κατασκευαστές των τροφίμων, ποτό, καλλυντικό με τα σχετικά προσόντα ή τις συνδεδεμένες εταιρείες κυκλοφορίας, όχι για τις προσωπικές πωλήσεις ή την άμεση κατανάλωση.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin