products

CAS 10597-60-1 υδροδιαλυτό Hydroxytyrosol για το καλλυντικό

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Dieckmann
Πιστοποίηση: ISO9001,FDA, SGS
Αριθμό μοντέλου: Hydroxytyrosol 98%
Ποσότητα παραγγελίας min: 1Kg
Τιμή: USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1kg/bottle
Χρόνος παράδοσης: 10 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 50ton/month
Λεπτομερής ενημέρωση
Χρώμα: Tranparent σε ανοικτό κίτρινο Αγνότητα: 98%min HPLC
Πόρος: Άδεια Exracted ελιών Συσκευασία: 1KG/bottle, 5KGS Μπουκάλι 10kgs/Bottle
Αποθήκευση: 2-8C Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 2 έτη
Aapplication: για το καλλυντικό Δυνατότητα παραγωγής: 2 τόνος το μήνα
Υψηλό φως:

Υδροδιαλυτό Hydroxytyrosol

,

10597-60-1 Hydroxytyrosol

,

Καλλυντικό Hydroxytyrosol


Περιγραφή προϊόντων

CAS 10597-60-1 υδροδιαλυτό Hydroxytyrosol για το καλλυντικό

 

 
Εισαγωγή:
Το Hydroxytyrosol είναι μια φυσική polyphenolic ένωση με την ισχυρή αντιοξειδωτική δραστηριότητα, κυρίως υπό μορφή εστέρων στους καρπούς και τους κλάδους των ελιών

Το Hydroxytyrosol (3, dihydroxyphenylethanol 4) είναι ένα φυτοχημικό με τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Μετά από το γαλλικό οξύ, το hydroxytyrosol θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικοους. Η ριζική ικανότητα απορροφητικότητας οξυγόνου της (ORAC) είναι 40.000 umolTE/g, που είναι δέκα φορές υψηλότερο από αυτό του πράσινου τσαγιού, τέσσερις φορές υψηλότερο από αυτός VC, και δύο φορές υψηλότερη από αυτός της φύσης CoQ10.In, hydroxytyrosol βρίσκεται στο ελαιόλαδο υπό μορφή elenolic όξινο oleuropein εστέρα του και, ειδικά μετά από την υποβάθμιση. Και οι δύο ενώσεις, μαζί με oleocanthal, είναι αρμόδιες για το πικρό γούστο του πρόσθετου παρθένου ελαιολάδου.
 

Τεχνικές παράμετροι
 
Υψηλή αγνότητα (HPLC) 98% Διαφανές έως ανοικτό κίτρινο υγρό πετρελαίου
Hydroxytyrosol με Maltodextrin 10% Άσπρη σκόνη
Hydroxytyrosol με MCC 10% Άσπρη σκόνη
20% Άσπρη σκόνη
 


Λειτουργίες Hydroxytyrosol:
1. Το Hydroxytyrosol έχει μια δυνατότητα να απορροφήσει τους ριζοσπάστες κύτταρο-καταστροφής, η οποία θεωρείται 15 φορές υψηλότερη από το πράσινο τσάι και 3 φορές υψηλότερη από CoQ10.
2. Πράξεις ως αντιμικροβιακό πράκτορα.
3. Αντι-ηλικία
4. Ενισχύστε την ελαστικότητα και την ενυδάτωση δερμάτων


Εφαρμογές
1. Κρέμα προσώπου
2. Moisturizer
3. Του προσώπου μάσκα
4. Στιλβωτική ουσία καρφιών
5. Του προσώπου μέσο καθαρισμού κ.λπ.


Συσκευασία:
Υψηλή αγνότητα: 500ML/μπουκάλι
Χαμηλό περιεχόμενο: 1kgs ανά τσάντα


Ζωή του προϊόντος στο ράφι:
2 έτη
 
 
CAS 10597-60-1 υδροδιαλυτό Hydroxytyrosol για το καλλυντικό 0


Θερμή άκρη:
Τα προϊόντα μας είναι ανήκουν στις ημιτελείς πρώτες ύλες, πωλούνται μόνο στους κατασκευαστές των τροφίμων, ποτό, καλλυντικό με τα σχετικά προσόντα ή τις συνδεδεμένες εταιρείες κυκλοφορίας, όχι για τις προσωπικές πωλήσεις ή την άμεση κατανάλωση.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin